Секоја девојка сонува да ги исполни своите соништа. Но, каде да барате друга половина? И што ако не се почитуваат пристојни кандидати за идните животни партнери?

За почеток, важно е да се разбере дека вашата привлечност можеби не е важно во процесот на наоѓање на човек.

Веројатно не само што забележавте дека апсолутно непривлечна, дури би рекле и ужасно, девојките одат по улиците во рака со мажите од вашите соништа.

Во што е проблемот? Факт е дека можеби нема да можете да градите односи со потенцијални невести воопшто. Вие едноставно не ви требаат печат во пасошот, потребен ви е долг и среќен семеен живот.

Затоа престанете да гледате што минува мажите "со гладни очи. Обидете се да разговарате малку, создадете некои пријатели од силната половина на човештвото.

За да успеете да стапите во брак, мора да се придржувате до неколку правила:

1. Верувајте вашата среќна ѕвезда . Вашите претходни неуспеси апсолутно не можат да влијаат на вашата среќна иднина. Вие едноставно не сте го сретнале вашиот "принц на бел коњ". Затоа бидете трпеливи и бидете среќни. Тоа само вели дека главната работа е шарениот внатрешен свет, и всушност, успешен брак е секојдневна работа на себе. Никој не се вљубува во некогаш тажната девојка;

2. Научете да го разберете однесувањето на мажите . Разбирањето е камен-темелник на секоја врска. Како ќе се изгради силна врска со доверба ако мотивите на вашата втора половина дејства се тајни за вас;

3. Покажете му на сопругот дека сте слаба жена , а не генерал во здолниште. Во овој случај, сопругот ќе има инстинктивна желба да ве заштити од сите неволји. И за почеток, тоа не е толку лошо.

И главното правило: ако се сретнете со вашиот идеал, тогаш не брзајте со интимниот живот. Запомни! Мажите во суштина се ловци. Затоа, откако го доби фактот дека на сцената на датирањето е приоритет, тој едноставно ќе оди.

Најдете го вашиот партнер, не само во вашиот роден град. Многу девојки сонуваат да се сретнат со кралот во странство и да одат таму каде што живеат многу подобро. Сè е прекрасно во приказните за современата пепелашка, дали се уште е загадоци што можат да ја затемнат долгоочекуваната безобѕирна иднина.

Како да стапите во брак со странец

Многу девојки кои не успеале да најдат достоен кандидат за свои раце и срце дома, се обидуваат да најдат соученик во странство. За почеток, треба да дознаете во кој дел од светот вреди да се бара судија.

И тоа зависи од она што го очекувате од вашиот иден сопруг. Словенските девојки често сакаат да се оженат со мажи од Австрија, Италија, Германија или Америка. Судејќи според бројни студии, австриските и германските свршеници се одликува со висок работен капацитет, дури и еден може да се каже, работохолик.

Така, тие апсолутно имаат пари да ги задржат своите жени и деца. Но, со сите свои придобивки, мажите од овој дел од светот често се многу економични. Значи, веројатноста дека ќе се омажи за Германците, ќе мора да одбиете на многу начини, не толку мали.

Дали сонувате за среќни семејни вечери со сопругот и децата? Потоа се омажи за Американец. Овој брак ќе ви донесе традиционални празници во семејството, чести патувања кон природата и други шармови на тивок семеен живот.

Па, се разбира, младоженецот од сончевата Италија. Убави луѓе со експлозивен темперамент се токму она што ви треба ако сонувате за комплетна животна приказна. За Италијанците, жената е љубовница и љубовница, и смислата на животот. Тоа е причината зошто тие го избрале долго и внимателно. Значи, возраста на потенцијален младоженец веројатно ќе помине повеќе од педесет.

Како да стапите во брак со странец? Да ги користите услугите на една од многуте брак агенции - некако страшно. Денес, насловите на многу статии на интернет се полни со извештаи за тоа, под маската на невестите, некои претприемнички дилери се транспортираат до близината во странство проститутки.

Ако сте решиле да ги користите услугите на било која агенција, тогаш мора да бидете сигурни дека луѓето што работат во него се искрени. И во никој случај не треба да одите на вашата свадба, поминувајќи го бонбоничниот период.

Значи, како да се запознаете со странец без да контактирате со брак? Се разбира, секогаш постои можност за повремена средба во автобус во вашата мала татковина. Но, да размислиме: каква е веројатноста дека во неколку секунди ќе ја имате истата љубов на прв поглед?

Занемарлив. Значи вреди да се направи некој вид на активна акција, а не да чека додека вашиот судија не најде.

Сакате да се омажите за италијанец? Па, тогаш возеј и загрејте го грбот на плажите на сончевата Италија. Таму вие и вашиот локален дом изгледате, а потенцијалните невести ќе бидат јасно повеќе отколку дома.

Не можат да си дозволат да одат на одмор во одморалиштето? Не грижи се! Во секој град постојат центри за подготовка за промена на местото на живеење. Таму може да се запознаете со обичаите на земјата, размислете за климата погодна за вас.

Но, што е најважно: такви центри се занимаваат со адаптација на странци кои дошле да учат или работат во нашата земја. Значи главната желба, и парите секогаш може да се најде!

Кои проблеми можат да се појават

Наоѓањето на вашиот партнер е, се разбира, добро, но во случај вашиот странец да е државјанин, треба да ги разгледате сите можни последици од овој избор. Не треба да се омажиш по првиот датум.

Вие нема да живеете во утопија, каде секое утро човек ќе влезе во спалната соба со букет рози и чаша мирисна кафе. Значи, пред да можете да се поврзете со бендови на Химен, обидете се да дознаете што е можно повеќе за ликот и навиките на вашиот потенцијален сопруг.

Проблемите можат да се појават и во процесот на склучување на брак, бидејќи никој не откажал да работи на сите видови инстанци. За да може бракот да има правна сила во вашата матична земја и во вашата избрана земја, вреди да се прави и тука и таму.

Во Русија, ќе ви треба само пасош, а вашата свршеница ќе треба да обезбеди огромна сума на разни сертификати, до копија од сертификатот дека нема пречка за венчавка.

Во секој случај, само треба да се консултирате со адвокат за да се избегне појава на различни тешкотии. Не треба да занемарувате да склучите договор за брак. Довербата е, се разбира, одлична, но во животот има сè. Посебна клаузула во договорот треба да се однесува на тоа кој ќе остане со деца во случај на развод.

И не мислам дека ова е банална претпазливост. На пример, во Франција, мајката нема право да го однесе детето надвор од земјата без дозвола од нејзиниот татко. Значи, подобро е да се биде безбеден.

Така, стана јасно дека бракот со странец - сериозна работа, па се однесува кон него со сета одговорност. Ние во никој случај не ви се јавуваме да се откажеме од вашата среќа надвор од вашата матична земја. Бидете внимателни!

Се оженив со странец е голема шанса за среќен семеен живот. Не е важно каква боја е кожата или колку различно гледате во животот.

Вистинската љубов може да ги избрише сите разлики и да ви овозможи да бидете среќни без да гледате ништо!