Визијата за ангел во сон одамна се смета за знак. Ангел делува како гласник, посебен Божји слуга, па неговата улога во соништата е многу значајна. Различни сончевини ја толкуваат оваа визија поинаку.

Dreamliner Loff

Ангел отелотворен гласник над. Ангел во сон е носител на одредена порака. На верска страна, ангелот во сон е гласник. Слично на тоа, ангелот честопати дејствува како ментор. Затоа е неопходно да се обрне посебно внимание на она што ангелот го направил во сон што зборувал за активностите што биле извршени во врска со вас и околината. Сонот со присуство на ангел бара внимателна анализа. Можеби вашиот ангел ја претставува вашата потреба за помош од надвор, и тешкотијата во решавањето на проблемот, без поддршка во личната потрага.

Сонувачот на Милер

Ангел во сон, ги претставува впечатоците и чувствата што ве поткопуваат, загрижени за душата. Слично на тоа, сон со ангелска визија може да биде гласник за промена на судбината. Ако сонот е пријатен, тогаш ветува добри вести од блиски, од роднини. Сонот со учество на ангел, исто така, може да послужи како предупредување за озборувања во работите и љубовните работи.

Спиечка Мис Хас

Зборувајќи со ангел во сон значи смрт на блиски роднини. Ако само сонувате да видите ангел, пред да се запознаете со некој пријател.

Психолошки сонет

Визијата во сонот за ангел значи душевен мир, радост.

Vanga Dreamer

Ангел во сон е добар гласник. Ова значи дека ќе има добро, добро време.

Ако во сон гледате ангел над главата на некој близок, тогаш тоа лице чека брза смрт. Ако еден ангел стои зад странец, тогаш наскоро ќе добиете вест за смртта на висок човек.

Ако сте ангел во вашиот сон, треба да размислите за вашите приходи и да ги споделите со вашите најблиски, инаку богатството ќе замине за момент.

Cliché во твојот сон е ангелски гласник кој очекувате сериозна болест наскоро, треба да размислите за медицински преглед.