Најистакнатите се сметаат за соништа, чии настани во блиска иднина стануваат реалност. Се разбира, никој не ги гледа проминентните соништа секоја ноќ, а најчесто тие се резултат на силни искуства, стресови, искусни емотивни настани, стравови и тврдоглавност за одреден проблем.

Како по правило, оние кои имаат дар за јасновидство се горди соништа.

Сорти на горди соништа

Човек може да сонува за симболични и буквални настани. Првите вклучуваат соништа кои се целосно реализирани во одреден временски период.

На пример, ако сте виделе скршена чаша, тогаш на вториот или третиот ден некој може да го скрши.

Симболичен добар или лош сон е веќе посложена бидејќи таа не вклучува буквално буквално, туку со помош на симболи и симболи. Да се ​​интерпретираат самостојно е многу тешко, и тоа не е неопходно, бидејќи во природата има збир на думи.

Како да "нарачате" сон?

Ако сте научиле често да се сеќавате на она што сте го виделе во сон, тогаш веќе е направен првиот чекор кон јасновидеството. Следно, ќе мора само морално да се приспособиш и да го претставуваш предметот на соништата, или да се концентрираш на проблемот, решението кое мора итно да се бара.

Најдобро е да се обучуваат во деновите кога Месечината е во фаза на раст. Тогаш сте во состојба да одржувате потполно опуштена и мирна состојба. Покрај тоа, можете да изговорите нарачки и молитви кои придонесуваат за развој на лековитите способности.

Ноќна галантерија од ден

Личност која е далеку од сето ова мистицизам и јасновидство, само сакам да знам, оние денови во неделата кога се случуваат најистакнатите соништа.

Тие одамна се познати и се опишани подолу:

 • Најистакнатите соништа се остваруваат во понеделникот, особено ако сонуваат за личност родена на овој ден во неделата;
 • Тие соништа што започнаа во вторник можат да станат реалност за 10 дена, или воопшто не се важни;
 • Сонувањата што доаѓаат во сон во среда многу ретко стануваат реалност;
 • Во ноќта од четвртокот не треба да очекуваме нешто што ќе ја дознае иднината. Најверојатно, сите соништа ќе бидат поврзани со работата и крајот на работната недела;
 • Истакнатите соништа за априори ќе тргнат од четврток до петок, и тука нема да направите ништо, останува само да се сеќавате на она што е видено и да се почека во реалноста;
 • Сабат - уште еден ден, во кој се остваруваат навистина истакнатите соништа. Подгответе се за сонот да се случи буквално за неколку дена;
 • Во неделата вечер обично доаѓаат семејно-пријателски визии и позитивни емоции. Тие се лесни, но, како по правило, немаат значење.

Кој на среќа

Зошто главните соништа доаѓаат само на неколку луѓе? Впрочем, сите ние одиме под истата Месечина, спиеме речиси еднаква на бројот на часови, дишеме во еден воздух, се грижиме, се плашиме и вознемирени. Излезе дека со овој подарок може да се роди, или случајно да го откриете, да се обучи на лична иницијатива, или да не го забележите воопшто.

Во античките времиња, талентот на јасновидение обично ги "наградувале" свештениците и едноставно од сите кои барем некако биле поврзани со религијата и боговите. Тековните православни министри целосно го отфрлаат ова верување, со оглед на профилаксата, прашање поврзано со нечиста моќ.

Се верува дека научниците исто така припаѓаат на категоријата луѓе кои се прашуваат зошто толку често сонуваат за соништа. Ова може да се објасни со нивната суптилна ментална организација и аналитичкиот состав на умот, кој ги споредува фактите и дава заклучок во форма на сон.

Па, конечно, развиената интуиција е директен начин за јасновидение, особено ако човекот се развива и се обидува на секој начин да го совлада науката за соништата "под ред".

Сакате да се обидете?

Дали сонувате за возвишен сон следниот петок?

Потоа обидете се да ги следите упатствата:

 • Верувајте дека во ноќта сигурно ќе сонувате за сон што наскоро ќе стане реалност;
 • Направете мала шеталиште, проветрете ја спалната соба и прочитајте ја книгата, откажувајќи се да го гледате телевизорот;
 • Чувајте ја вашата секојдневна комуникација со колегите и пријателите на минимум, во спротивно ризикувате да разгледувате разговори, проблеми и искуства во сон;
 • Земете топла и релаксирачка бања;
 • Размислете за она што е најмногу загрижувачки за вас, опуштете го телото, заштитете се од ден на ден вревата и петиција мирно.

Не очајувајте ако немате дар за јасновидство. Не секогаш соништата ветуваат само добро, а понекогаш е подобро да се живее нивниот живот во незнаење, отколку да се чувствува страв за иднината, дури ни да знае дека тоа мора да се случи.