Сите жени се различни и различни во боја на коса, боја на очите, висина, големина на нозете и големина " бујна (и не многу) форми ". Димензиите на градите и обликот се многу различни. Но, не секој знае дека гледањето на нив може да открие многу интересни работи за составот на карактерот на сопственикот.

Дури и покрај постојните стандарди на идеалната форма на женски биста, многу познати и пожелни жени имале биста која не ги исполнила познатите стандарди.

Видовите на големината на грмушките исто така се многу разновидни и имаше моменти кога големата големина беше многу популарна, а потоа модата дојде на мали гради. Соодветно на тоа, убавото може да се смета како голем " тампон ", и мали " гради ". Психолозите и научниците докажаа дека видовите женски гради се тесно поврзани со природата и сексуалните преференци.

Се разбира, ова не секогаш може да се смета за апсолутно прецизно правило без исклучок, но сепак таквите набљудувања овозможуваат да дознаат повеќе за карактерот на девојчето по изглед на неговата заобленост. На пример, која градна грама е жена, и што треба да бидат во потенцијално " совршена сопруга ", како и она што " заобленоста " на светлиот кариерист е различна. Ајде да погледнеме што можат да кажат различните " форми " на нивните сопственици.

Одреди ја природата на формите

 • Една девојка која има големи праски, која изгледа како диња, не е секогаш домаќинка. Таа сака да ѝ даде колку што е можно повеќе внимание, но таа навистина не го сака сексот;
 • Сопствениците на бистата во форма на лимон имаат непристоен карактер. Во нив во животот сè е координирано без поаѓање од нормата;
 • Жената со заоблени, како грејпфрут, може да изгледа многу решлив, но всушност таа има тенденција да биде нежна домаќинка. Најверојатно, тие се многу срамежливи;
 • Жена со "ананас" форми , ја третира својата кариера, но во исто време таа е многу лојална на нејзиниот партнер и има романтичен карактер;
 • Мала "испакнатост" од мала големина, речиси како братучед, сугерира дека жената го вреднува својот партнер и сака умереност во сексот. Таквите девојки се многу забавни и љубовни;
 • Чудно, претставниците на прекрасниот пол, чии гради се како портокалова, практично се незаинтересирани за сексот, сакаат да зборуваат многу и да градат партнерства;
 • Страстни жени, со гради во круша. Нивната страст не е во состојба да ја заузда дури и религијата.

Обликот може да варира во зависност од возраста, менструалниот циклус, при употреба на контрацептивни средства или за време на менопаузата. Многумина можеа да го видат ова. За време на бременоста, градите се зголемуваат и infuses, и по породувањето, тие се врати на нивниот поранешен изглед или падне и падне.

Многу претставници на прекрасниот секс во обид да создадат прекрасна биста се свртуваат кон услугите на пластични хирурзи. Формите и големини на прекрасни гради директно влијаат врз односот помеѓу мажите и жените во креветот.

Жените кои природно се наградени со големи " форми " кои им се припишуваат на нивната опуштеност во креветот и бескрајната страст. Тие чекаат апсолутно враќање и од партнерот.

Сите девојки кои имаат умерени гради не бараат во кревет и уживаат во љубов колку што е можно повеќе. И девојките со мали димензии се многу загрижени за лојалноста на нивниот партнер, но со тоа големо мислење за себе.

Класификација

Условните форми на женски атракции се следните:

 • Цирцемот е веројатно совршена форма и големина на градите. Тоа е малку повеќе од просечна големина, како еластична, со изразени брадавици, опкружени со темни Areoles од големи димензии. Ова сугерира дека една девојка со такви немири има одлучувачки карактер и е склона да го потисне партнерот во сексуалниот живот;
 • Глобус - биста од многу голема големина, кружна со изразени брадавици. Ареата на брадавицата практично не се разликува од бојата на кожата на целото тело. Жените со таква биста се прилично агресивни и љубоморни, секогаш ја достигнуваат својата цел. И во сексуалниот живот секогаш се лидери;
 • Ренесансата е невообичаена форма и голема големина на женски гради со тенка проѕирна кожа. Брадавиците се големи и опкружени со темни Areoles. Претставници на прекрасен секс со такви гради се романтична природа, склони кон различни видови уметност. Сексуално, тие се многу емотивни и ранливи;
 • Костен - исто така е персиска голема големина, но малку срамнети со земја. Areola брадавиците се лесни и големи. Таква девојка е многу енергична и одлучна, но понекогаш нема доволно истрајност за да го заврши случајот. Во креветот сакаат освежувачки врски и никогаш не се мачат себеси досадно;
 • Површината на водата е грама со максимална големина, мека, со ленти на вени кои се појавуваат преку кожата. Жените со такви импресивни гради се многу љубезни и одзивливи, секогаш подготвени да помогнат во тежок момент, но нивните проблеми ретко се посветени на нивните најблиски. Во однос на сексуалниот живот, тие сакаат неискусни партнери да бидат среќни да ги учат сите трикови, дури и жртвување на личното задоволство;
 • Алма Матер е биста со големи димензии со напнати еластични брадавици. Жените со таква биста се познати по нагласениот инстинкт на мајчинството, што е јасно проследено и во семејните и деловните односи. Односите со нивните партнери секогаш се постојани, па дури и во креветот тие се склони кон манифестирање на мајчините чувства. По раѓањето на детето, таквите жени може да имаат тенденција да експериментираат, што понекогаш расте и во крајности;
 • Праска е името што зборува за себе. Таквите гради се големи, еластични и тешки, со брадавици, опкружени со розови Areoles. Таквите жени се секогаш самодоволни и во кариерата прават големи чекори. Во однос на полот, тие се многу непредвидливи, па нивната нежност често ја менува агресивноста. Тие многу ги сакаат иновациите и разновидноста, но остануваат посветени;
 • Пупки се средни, тесни, издолжени, со истакнати брадавици и мали азоли. Жените се воздржани и женски. Во креветот се многу воздржани и не сакаат да обрнат внимание на милувањата и интимните игри;
 • Sappho е мека, малку слаба градите со средна големина. Жените со такви димензии и форма на биста се неурамнотежени и склоност кон меланхолијата. Често можете да слушнете за нив во креативна средина. Сексуалните односи чувствуваат само спортски интерес и варираат во нивната варијабилност;
 • Клои е доста мали гради со истата Ареола. Девојките со таква биста се многу чувствителни, но во исто време, несериозни, недоверливи и сигурни за себе. Сексуалниот живот не е исклучок, така што тие често преферираат млади партнери;

Правила на грижа

Без оглед на тоа што се случува со големината и обликот на градите на која било возраст, тие треба да бидат соодветно згрижени, поддржани од вежби и масажи. Нивниот изглед може да биде полош под влијание на многу фактори.

Примарната причина е возраста. Веќе по 30 години, кожата станува помалку еластична, а мускулите се изнемоштени, што резултира со бистата почнува да ја губи својата еластичност, поспаност и се претвора во непривлечни " вреќи ". Исто така, по бременоста и наглото зголемување на градите, тие може да останат во погрешни стрии.

Понекогаш, дури и многу млади девојки се незадоволни за својата биста. Тие сакаат да го направат попривлечно и примамливо. Можеби таквото размислување е потполно апсурдно, но вечната потрага по совршенство не им дава одмор.

Многу често тие мислат дека единствениот ефективен начин е хируршка интервенција. Но, не се брза. Можете да го промените нивниот изглед со едноставни вежби, како и користење на козметика и диета богата со протеини.

Како заклучок, би сакал да кажам: драги дами, не е важно каква е вашата големина или облик на вашите лични предмети. Најважно е тоа што го сакаш она што си ти!