Будење во утринските часови, првото нешто што го разгледуваме во сонот. Соништата се советници. Тие носат информации, чија содржина се занимава со векови. И покрај фактот дека во 21 век книгите за толкувањето на соништата се доволни, не секогаш доаѓаат да го разберат вистинското значење на субјектот што сонувал.

За правилна проценка на пораката од потсвеста, размислете:

  1. Што те мачи?
  2. кои проблеми се придружуваат?
  3. дали има некои нерешени прашања?
  4. што е застрашувачко или заинтересирано

Сега погледнете во толкувањето и одберете го вистинскиот одговор за себе. Почесто се поврзува со животните ситуации кои ви се случија во последно време.

Значи добивате совети за важни прашања. Денес, ајде да погледнеме што прават ноктите.

Во семејната дина се вели: ноктите во сон ќе доведат до расправии и фрустрации. Жената која ги заглавува ноктите, претпоставува победа над ривалот, што е најважно, не го погоди прстот. Во овој случај, девојката чека проблеми.

Исто така, визијата, во која ударот не падна на хаубата, но со рака, може да укаже на нарушувања на репродуктивниот систем или на почетокот на сексуално преносливите болести. Покажете грижа за вашето здравје и обидете се да не се справите со конфликтните ситуации.

Интерпретација во кабинетите

Данилова смета дека ноктите се претходници на скандали, конфликти и расправии. Но, ако некоја личност, гледајќи нок, е сама, а во неа нема втора половина - нека очекува пријателска или телесна врска.

Интерпретација на Цветков:

  1. сонувам за закопување - правиш правилна одлука;
  2. да се најде среќа на ноктите;
  3. да се види - на можности;
  4. да се повлече - да не успее.

Во езотеричен сонет се наведува дека за да се повлече ноктите или да се видат кривини - на кукавичлук. Затоа, започнувајќи нов бизнис, покаже цврстина и решителност. Ова ќе ви помогне да успеете.

Ако девојката во сон ја позајми оваа тема - нека се покаже претпазливо во љубовни врски. Тоа е време да се справи со вашите ривали и да не ги пуштиме на вашата сакана. Некој дама се обидува да ти ја одземе саканата.

Што сонува 'рѓосаниот ноктите?

Таквата ноќна визија покажува празен случај или лажен избор. Ако вашиот ум е роден непријатна идеја - размислете за вашите постапки пред да продолжите со спроведувањето на планот.

Измерете ги добрите и лошите страни. 'Рѓосан предмети советуваат да го одложат друштвото - тие не се вклопени со успех.

Друга интерпретација предвидува болест и неуспех. Ова се однесува на мажите. Совет: Обрни внимание на здравјето на генитоуринарниот систем.

Што удира ноктите во раце?

Елементот гледан во рацете или во пакетот е симбол на неволја. Вашата работа ќе има ниска цена, и ќе мора да работите полека. Совет - промена на работа ако е можно.

Бремените жени сонуваат за раѓање на бебето. Црвените нокти укажуваат на идниот бебешки секс. Тие се пензионираат пред раѓањето на нивниот син.

Кои ноктите мечтаат?

Ако лежат во ширењето - тоа е здравје. Да се ​​види - да ги исполни плановите, да се направи желба.

Соберат ноктите или собереш во ваши раце - пред да примате пари, повеќе нокти.

Сè уште собирање нокти во сон - на тешкотиите на роднините, роднините. Затоа, погледнете го здравјето на родителите и почесто отколку не, тие се заинтересирани за тоа како го прават.

Како што можете да видите, разни интерпретации и за секој од нив се важни во идната ситуација.

Ако вашето толкување на спиење е тажно, не очајувај. Размислете за вашиот личен живот и исправте ги грешките кои ги правите. Ајде среќа да те насмевнам!