viiva.pw

Кои се твоите раце да направам? Тоа зависи од многу фактори кои ги раскажувате како што е вклучено во вашиот сон. Сонот на Милер Ако во сон ќе снимате грд, искривени раце - во голема неволја. Ако крвта беше во ваши раце, тогаш сте привремено далеку од вашите најблиски ...
Сонот за децата може да не симболизира во детството, или некои настани во животот. Различни мамки ја даваат својата интерпретација на децата во сон. Па што треба да направат децата?! Соња Лофа За да сонуваме деца, треба да бидеме особено внимателни, бидејќи децата ги отелотворуваат нашите мисли и искуства. Деца ...
Цвеќе симболизираат многу во човечкиот живот. Кои цвеќиња треба да ги земаат?! Зависи многу: дали сонувате за цвет, дали сонувате за еден куп цвеќиња?! Ќе пукаш во живо цвеќиња, или вештачки !? Можете ли да направите бело, црвено или сино цвеќе?! Интерпретацијата на ваквите соништа ќе ви бидат дадени од популарните сонувачи. ...
Какви крвни соништа зависи од толкувањето во кое се случува. Што точно предвидување дава таков сон, поттикнат од популарните сонувачи. Сони Лоф Ако сонувате за крв на непријателот, во борбата, тогаш таков сон е знак на победа. Во други случаи, соништата за визијата на крвта се негативни ...
Фустани може да биде свадба, вечер или обичен. Во сонот можете да извршите разни дејства со него. Од ова зависи интерпретацијата на спиењето. Ајде да видиме за што сонува. Мис Хас Сонувач Ако сонувате за краток фустан, ви ветува дека ќе бидете ангажирани во не-чиста материја. Ако во ...
Соништата каде што ги гледате забите имаат многу толкувања. Важно е да се знаат такви моменти како што се: здрави или заболени заби, или заби кои имаат заби кои паѓаат. Сони Лоф Во суштина, неговите соништа, каде што се појавуваат забите, носи вознемиреност, а понекогаш дури и страв. Соништа во кои ќе изгубите ...
Јаболката е мистериозен атрибут на разни приказни. Исто така, ова овошје е извор на витамини. Но, што се јаболка да се симне?! Обидете се да го решите ова со помош на најпопуларните марами. Сонот на Милер Соништата во кои една личност гледа јаболка е добротворна за повеќето. Ако сонувате за црвени јаболка во писмо - добро ...
Мамо е многу важна личност во животот на секоја личност, таа ни дава живот и учи како да се справиме со првата тешкотија. Обидете се да ги анализирате соништата на мајката со најпопуларните мамки. Соња Лофа За да сонуваат за мајка може да значи многу различни работи, сето тоа зависи од она ...
Рибите во сонот имаат голем број на знаци. Важно е во каква форма рибите ме сонуваа. Интерпретацијата на соништата за рибите е претставена од разни соничари. Dreamliner Loff Соништата за рибите, за рибите. може да сведочи за твојата желба да пронајдете нешто што е сигурно скриено од очите. Слично на тоа, според Дарвиновата теорија, сон ...
Крава е благородно животно, одамна ги донесе луѓето млеко и месо, стотици семејства се хранат со ова животно. Но, за што сфаќа крава? Популарни глупости ќе одговорат на ова прашање. Сон на Милер Крава ќе умре за различни настани во животот, сето тоа зависи од ...

Сонував

Соништата се многу важни во нашите животи. Тие ни овозможуваат да се пробиеме надвор од нашата потсвест и да даваме сосема разбирливи знаци. Научниците сè уште не можат да го решат врската меѓу соништата и нашиот вистински живот, да им дадат научно објаснување за тоа што тие значат, како се формираат и за што зборуваат.

Само ние самите ќе можеме да разбереме што ни кажува секој наш сон, како што предупредува, дава знаци на овој или оној сон. Тоа не е случајно, бидејќи имаме само клуч за оваа индикација. И за да го собереш правилно, доаѓаат спални. Во овој дел, собравме популарни соништа од различни епохи, тие ќе ви помогнат да ги разберете и разоткриете вашите соништа.

Во нашиот дел ќе најдете толкување на соништата на такви познати визионери и психолози како: Ванг, Мис Хас, Фројд, Нострадамус, Лоф, Милер. Удобна навигација ќе ви помогне лесно да ја пронајдете вистинската вредност на спиењето.