viiva.pw

Жените често танцуваат каде што се наоѓаат во една интересна позиција. Она што сонува бременост, различни сонувачи ги третираат на свој начин. Sleepwalk Lofa Соништата за бременоста се поделени во две категории, тоа е сон за тебе за време на бременоста, и измислена бременост во сон. Состојбата на бременост во сон е симбол ...
Вошките се некои од непријатните инсекти кои предизвикуваат оштетување на животните и луѓето. Во животот, тие даваат многу проблеми, но што прават лошите? Ако сонувате за вошки, обидете се да го анализирате сонот со помош на најпопуларните мамки. Спиечка Мис Хас Ако сте вошки на друга личност, овој сон ...
Водата е извор на живот, ние се состои од вода. Зошто сонуваме за вода?! Сончевиот свет за Лоф Вода игра огромна улога во човечкиот живот. Тоа може да биде спасение, како и катастрофално за нас. Многу е важно правилно да се толкува значењето на соништата со овој феномен. Вода е важно, ...
Собирањето на печурки е многу интересна лекција, што значат печурките во сон ?! Тоа зависи од многу аспекти: дали сонувате за многу печурки, или печурки од црви, или можеби собирање солени печурки ?! Избегнување на месечината на Monsieur Hassa Печурката за печурки значи дека вашата работа ќе биде великодушно наградена и напор ...
Кои соништа за коса, зависи од многу дамки, секој има свој концепт на овој сон. Важни поенти како што се: кој е косата во која интерпретација. Сонот на Милер Ако една жена ја гледа косата во сон, Сербсена со бели цветови, тогаш таа предвидува дека наскоро ќе мора да се подготви за ...
Адвокатот претставува лице кое го штити законот, лице кое се бори за правата. Еве неколку предлози во толкувањето на сонот на адвокатот за различни сонувачи. Мирен сон Ако една девојка сонува во сон дека има некаков однос со адвокат, тоа значи дека во нејзиниот живот таа ќе изврши дело што ќе предизвика беда ...
Бакнежот на реалноста предизвикува многу пријатни емоции. Но, што значи бакнеж сон, што значи таков сон? Обидете се да разберете со најпопуларните зајдисонце. Сонот на Милер Ако сонувате да ги бакнете децата - добар знак. Таквиот сон предвидува задоволство во работата и семејството. Ако сонувавте да бакнувате мајка ...
Соништата во кои гледате една девојка може многу да зборуваат. За што зборуваат овие соништа, секој сончев човек постапува на свој начин. Ајде да се обидеме да дознаеме за што сонува девојката. Сонот на Милер Ако во сон еден човек се гледа себеси како девојче, таков сон го предвидува лошото, пред сè за менталното ...
Јајцата се симбол на почетокот на животот, нешто ново. Во животот ги користиме во различни сфери. Обидете се да дознаете што ќе преземат јајцата, што значи таков сон, со помош на најпопуларните марами. Сонот на Милер Ако сонувате за јајца кои лежат во гнездото, таков сон ветува богатство и среќно семејство ...
Ако сонувате за месо, обидете се да го анализирате овој сон. Спиј важни детали и настани, обидете се да се сетам на целиот сон. Помогнете да се разбере она што сонува за месо, популарни марами. Сонот на Милер Ако жената има сон за сурово месо - таков сон значи дека наскоро ќе се соочи со многу настани, кога ќе стигне ...

Сонував

Соништата се многу важни во нашите животи. Тие ни овозможуваат да се пробиеме надвор од нашата потсвест и да даваме сосема разбирливи знаци. Научниците сè уште не можат да го решат врската меѓу соништата и нашиот вистински живот, да им дадат научно објаснување за тоа што тие значат, како се формираат и за што зборуваат.

Само ние самите ќе можеме да разбереме што ни кажува секој наш сон, како што предупредува, дава знаци на овој или оној сон. Тоа не е случајно, бидејќи имаме само клуч за оваа индикација. И за да го собереш правилно, доаѓаат спални. Во овој дел, собравме популарни соништа од различни епохи, тие ќе ви помогнат да ги разберете и разоткриете вашите соништа.

Во нашиот дел ќе најдете толкување на соништата на такви познати визионери и психолози како: Ванг, Мис Хас, Фројд, Нострадамус, Лоф, Милер. Удобна навигација ќе ви помогне лесно да ја пронајдете вистинската вредност на спиењето.