viiva.pw

Сонот е еден од најинтересните и неистражени до крајот на феноменот. Некој гледа живописни шарени слики, а некој е црно-бел. Претходно, се веруваше дека соништата - тоа е само релаксирање на мозокот. Сепак, подоцна, истражувачите на Универзитетот во Чикаго откриле дека преку ноќ за неколку минути, спиењето станува активен процес. ...
Соништата ни даваат одговор на итни прашања, ја предвидуваат иднината, предупредуваат за опасност и предупредуваат за одредени дејства. Не слушањето на твоето внатрешно јас може да биде само личност со голема ароганција и малку душа. Размислете за таков знак како птица, и поконкретно за гавран. Често луѓето се збунети со гаврани, ...
Будење во утринските часови, првото нешто што го разгледуваме во сонот. Соништата се советници. Тие носат информации, чија содржина се занимава со векови. И покрај фактот дека во 21 век книгите за толкувањето на соништата се доволни, не секогаш доаѓаат да го разберат вистинското значење на субјектот што сонувал. За правилна проценка на пораката од ...
Мачката е веројатно единственото домашно милениче околу кое е создаден одреден спектар на мистерија и магија. Ова во голема мера се должи на однесувањето на самиот ѕвер, бидејќи мачката не е врзана за никого и оди само по себе. Има толку многу бајки во кои мачките претвораат различни вештерки ...
Најистакнатите се сметаат за соништа, чии настани во блиска иднина стануваат реалност. Се разбира, никој не ги гледа проминентните соништа секоја ноќ, а најчесто тие се резултат на силни искуства, стресови, искусни емотивни настани, стравови и тврдоглавност за одреден проблем. Како по правило, луѓето кои имаат ...
Пред да продолжите со независно декодирање на соништата, треба да бидете сигурни дека тоа е достојно лекција. Не е тајна дека повеќето од нас не можат да им дадат соодветна вредност на работите што се гледаат во сон, верувајќи дека се бескорисни и немаат никакво значење. Има дури и мислење дека ...
Имате добар приход во животот и сакам многу пари за секого. Што да ги собереш парите?! Ова ќе ви помогне да ги разберете популарните сонувачи. Парите на Dreamliner Loff во сон можат да учествуваат во различни процеси, тие можат да се најдат, изгубат, заработуваат, крадат, поминуваат. Сонот на денот во реалноста ја отелотворува моќта ...
Голема, убава куќа или малку копје, што значи такви соништа?! Кој е сонот за куќа?! Нивните вредности ќе помогнат да се дешифрираат разни спиечки спомени. Sleepwalk Lofa Dreams каде соништата може да значат различни нешта, сето тоа зависи од тоа што му се случува во сон. Дали градите куќа, уништувате или купувате, ...
Феноменот на автомобил во сон многу сонувачи толкуваат на различни начини. Значењето на спиењето, каде што има автомобил во секој сон автомобил. Соња Lofa Ако автомобилот не е главниот предмет на спиење, тогаш обрнете внимание на неа и нагласи нејзиното присуство во сон не е потребно. Но, ако се изгради целиот сон ...
Визијата за ангел во сон одамна се смета за знак. Ангел делува како гласник, посебен Божји слуга, па неговата улога во соништата е многу значајна. Различни сончевини ја толкуваат оваа визија поинаку. Спиењето на Лоф Ангел е инкарнација на гласник. Ангел во сон е носител на одредена порака. На верска страна, ангелот во сон ...

Сонував

Соништата се многу важни во нашите животи. Тие ни овозможуваат да се пробиеме надвор од нашата потсвест и да даваме сосема разбирливи знаци. Научниците сè уште не можат да го решат врската меѓу соништата и нашиот вистински живот, да им дадат научно објаснување за тоа што тие значат, како се формираат и за што зборуваат.

Само ние самите ќе можеме да разбереме што ни кажува секој наш сон, како што предупредува, дава знаци на овој или оној сон. Тоа не е случајно, бидејќи имаме само клуч за оваа индикација. И за да го собереш правилно, доаѓаат спални. Во овој дел, собравме популарни соништа од различни епохи, тие ќе ви помогнат да ги разберете и разоткриете вашите соништа.

Во нашиот дел ќе најдете толкување на соништата на такви познати визионери и психолози како: Ванг, Мис Хас, Фројд, Нострадамус, Лоф, Милер. Удобна навигација ќе ви помогне лесно да ја пронајдете вистинската вредност на спиењето.