viiva.pw

Проѕирањето е природен процес. Тој претставува чин на дишење - длабоко долготрајно вдишување и брзо издишување. Во процесот, едно лице добива многу воздух. Бебето може дури и да се мрмори во стомакот. Исто така, секое животно се проѕева. Зошто сакате да го направите ова? Причини за феноменот Зошто некој често проѕвонува за ...
"Стабилност" е збор кој е најмалку погоден за романтични врски. Вчера тој те тушираше со комплименти и подароци, а денес тој речиси и не изгледа на ваша страна и е јасно досадно во вашата компанија? Ако не сте подготвени безмилосно да се пробие со "овој бездушен тип", тогаш почнете да дејствувате. ...
Табуто на сексуалните односи и разговорите за тоа долго време се затекнаа во заблуда. Денес, голем број на различни интимни информации никому не изненадува. За секој пар, сексуалниот контакт е чисто личен живот. Сепак, секогаш се појавуваат застрашувачки прашања. Значи, неискусните претставници на слабиот секс се прашуваат дали може да проголтате ...
Светот околу се менува со огромна брзина. Човекот има време да изврши неколку задачи одеднаш. Не е изненадувачки, животот во состојба на секојдневен агнус доведува до постојан стрес и хроничен замор. Како можат сите да го направат тоа и во исто време да не се чувствуваат исцедено? Како прават сето тоа? Но, обрнете внимание внимателно ...
За многу жени, одлуката на сопругот да го напушти семејството и разводот е непријатно откритие и изненадување. Се чинеше дека сè беше добро, многу години заедно, деца, се насели животот, но една вечер, еден човек доаѓа дома од работа и објавува своја одлука да собере работи. Понекогаш тоа се случува поинаку - кога разделбата му претходи ...
Лин - прилично честа "болест". Секој може да го земе, но од тоа да биде излечен ... Не лек или имунитет ќе помогне да се надмине мрзеливоста. Само самиот човек може да се повлече од овој батак. Бидејќи мрзливоста е неповолна положба. И секој недостаток со леснотија наоѓа оправдување за човечките слабости, предизвикува на ...
Здрав и длабок сон е можност за човек да ја врати силата, да му даде на телото надополнување и да се полни со енергија. Затоа спиењето се смета за најдобар лек, бидејќи во фазата на одмор човечкото тело врши многу процеси и корисни функции. И луѓето кои страдаат од несоница, брзо уморни, изгледаат полошо и често ...
Љубовта е лесна, севкупно одземање чувство, да се знае што му е дадено на секој човек. Мисли за саканата, желбата да го одбиеме планината заради него, да го жртвуваме времето и здравјето, не за нешто, туку само ... Овие чувства ги полнат луѓето со енергија, желбата да живеат, носејќи нови, интересни луѓе. Но, кога љубовта останува без ...
"Драга, јас сум бремена!" - ова е фраза која може да биде огромно изненадување за секој човек. Но, ако сакате да му угодите на својот сакан со нешто пријатно и помалку шокантно, тогаш треба да барате варијанти на изненадување што може да му се случи на момчето за посебна пригода или само така. Впрочем, подароците ги сакаат сите, без оглед ...
Учењето за долгоочекуваната концепција, секоја жена сака да ги сподели радосните вести со своите роднини што е можно поскоро. Во исто време, многу луѓе размислуваат како да му кажат на еден човек за бременоста на оригинален начин, така што овој важен момент ќе биде запаметен за живот. Ние ќе ви кажеме како да избегнете баналност и да направите вистинско изненадување за вашата сакана. ...

Психологија

Во современиот свет е многу тешко да се остане мирен и балансиран, за да се потисне анксиозноста и стресот. Не е случајно, бидејќи ритамот на животот на современиот човек е толку брз што еден организам понекогаш бара одмор од минута.

Како да се задржите во вашите раце, да одржувате внатрешна хармонија, како да одговорите правилно на стресна ситуација, како да не се изгубите во лудиот ритам на животот? Овој дел содржи статии кои ќе ви помогнат да го разберете ова.

Постојат неколку начини да ви помогнеме да се релаксирате, да ја обновите вашата внатрешна сила и едноставно да се смирите. Овој дел содржи статии за тоа како да се опуштите во вашиот дом и како да се борите против стресот.