viiva.pw

Развод секогаш е стрес, емоции, солзи. Зборот "поранешен" е даден од болката на душата, особено ако се зачувани чувствата на саканата. Главната задача на жените - не заглавуваат во ситуација, да се ослободат од негативноста и да почнат да живеат одново. Многу болно: зошто не може да се заборави Првите денови по разводот се искусни ...
"Роденденот е тажен празник ...", вели еден човек, иако некаде во длабочините на душата, па тој ден го чека. Но, можеби, најдобро е да го организирате овој настан за некој близок. Значи, како да му честитаме на роденденот на момчето, вашата сакана личност? 20 идеи како да им го честитам момчето на неговиот роденден ...
Пријателството на жените е важно. За време на пријатни состаноци, девојките често ги отвораат своите души. Во исто време, многу е важно да се создаде вистинска атмосфера, која ќе промовира сигурност и отвореност. Се разбира, треба да одлучите што да разговарате со вашата девојка за да се постигне што е можно покорисен состанок. Таа е личност со која ...
Лошо расположение се нарекува зло на модерниот свет. Нема човек кој од време на време нема да биде наклонет кон необјасниви напади на раздразливост и тага. Причини за лошо расположение Разбере зошто животот навива одеднаш се промени на целосна апатија не е толку тешко. Нашиот живот не изгледа како еднаков пат ...
Кога станува збор за предавство, најверојатно се претпоставува дека излегува дека е погрешна личност. Но, девојчињата премногу често се исповедаат за предавство на својот сопруг, а причините за таквото однесување може да бидат различни. Повеќето претставници на прекрасниот пол жалат за злото, а некои дури не можат да објаснат зошто го сториле тоа. ...
За жал, понекогаш излегува дека луѓето кои нè сакаат не ни се допаѓаат. Многумина знаат како да го освојат човекот, но тој не знае како да отпушти дечко. Всушност, ова прашање е доста педантно, затоа што може да ги убодите самодовербата на мажите, така што тој ќе има куп комплекси. И уште полошо, ако ...
Емоционалната позадина на една личност не е секогаш стабилна. Крварење произлегува од многу причини. Жените и децата се почесто подлежат на солзи. Ретко се мажи и луѓе со солиден карактер. Ако имате прашање што да направите, кога сте многу тажни и сакате да плачете, тогаш е време да дознаете во вашиот внатрешен свет, да ја дознаете причината ...
Денес, наоѓањето партнер не е лесно, толку многу осамени луѓе се запознаваат преку специјални сајтови, преку пријатели или социјални мрежи. И некои од нив треба да се согласат да го запознаат слепо, иако многу луѓе го сметаат овој начин на датирање да биде прилично ризичен и бесплоден. Датирањето е радосен настан ...
Добрите манири никогаш не се излишни. Ако станува збор за посета на ресторан, тогаш тие се во категоријата задолжителни. И колку повеќе статусот е институцијата, толку е повисоко барањата и построгите правила. Ако зборовите "ресторан бонтон" звучи за вас не само гордо, туку и да ве исплашат, ...
Првиот датум е како интервју за работа: никогаш не знаете што ќе доведе до тоа. Колку надеж, стравопочит и непријатност се чувствуваат и за време на овој состанок! Да, тоа е само две, без разлика како изгледа од надвор. Идеалната формула не постои, но знаењето за некои правила на бонтон ќе се минимизира ...

Психологија

Во современиот свет е многу тешко да се остане мирен и балансиран, за да се потисне анксиозноста и стресот. Не е случајно, бидејќи ритамот на животот на современиот човек е толку брз што еден организам понекогаш бара одмор од минута.

Како да се задржите во вашите раце, да одржувате внатрешна хармонија, како да одговорите правилно на стресна ситуација, како да не се изгубите во лудиот ритам на животот? Овој дел содржи статии кои ќе ви помогнат да го разберете ова.

Постојат неколку начини да ви помогнеме да се релаксирате, да ја обновите вашата внатрешна сила и едноставно да се смирите. Овој дел содржи статии за тоа како да се опуштите во вашиот дом и како да се борите против стресот.