viiva.pw

Темата на љубовта е многу специфична. Женската љубов има свои особености. Секој сонува за принц речиси од градинка. Може да се каже дека жените се заљубуваат во љубовта. Стрелката на Амур може сосема неочекувано да се израмни. Не е секогаш можно да бидете подготвени за ова. Ситуациите се различни. Љубовта доаѓа од првиот ...
Луѓето сонуваат за успешен и просперитетен живот, тие се обидуваат да сторат сé за да го добијат тоа. Но, далеку од секој е во состојба да се справи со тешкотиите на оваа возбудлива, но ликвидација пат. И на прво место се чини дека е слаб човек. Во ова лице нема сила на волја. Како се случува? Дали е можно ...
Се сеќавате и бројте колку често сте ја скршиле главата, што да се раѓате, годишнината, за незаборавни датуми? Колку пати сте ги запалиле опциите како што се приближуваше датумот, и во мојата глава се качив на глупости? Речиси секогаш? Што да се породи? Навистина, подароци ...
Романите се различни - долги и минливи, долгоочекувани и обични, лесни и оптоварувачки. За жал, не сите романи завршуваат со свадби и долго "живееле". Повеќето од нив се распаѓаат прилично неуспешно, предизвикувајќи болка и страдање на еден од партнерите. Како по правило, овој партнер е девојка, бидејќи ретка дама се сеќава ...
Како да започнете разговор со дечко кој сака? Изненадувачки, според психолозите, во справувањето со спротивниот пол делува "златно правило" за ефикасноста на рекламирањето. Во прво време, ние цртаме неволно внимание, а потоа го претвораме во произволно, соочувајќи се со точки на интерес. Што значи ова? Всушност, сè е тривијално. Не мора веднаш измислување и откривање ...
За маж, жената не е само предмет на созерцание и љубовница, туку и соговорник. Не секоја девојка може и знае како да комуницира со момчињата, но знаејќи некои од карактеристиките на машката психологија, лесно е да се научи. Човекот не сака да разговара со мене - што да правам? Како да се вратам ...
Многу млади жени во одреден момент на живот се откриваат во целосна осаменост, додека нивните пријатели биле среќни неколку години и се омажиле и подигнале трето дете. Во паника и превирања, тие извршуваат десетици други несреќни дела, обидувајќи се да најдат човек од своите соништа за сериозни врски. И ...
Зошто луѓето имаат среќа да работат и секогаш имаат пари, додека други целиот живот се жалат на недостаток на пари, неправда на властите, недостаток на перспективи во кариерата? Точните причини за неуспехот на животот може да се најдат со помош на добар психолог или вистински психички. Но, личноста може сосема да си помогне - само треба ...
Многу девојки веруваат дека претходните милувања се само задолжителна мерка за еден човек кој сака да и 'даде задоволство. Всушност, силниот секс барем ужива љубовни игри. Затоа, ако сеуште не сте се обиделе на ова слатко задоволство со вашата сакана, време е да го поправите. Каква квалитетна изрека изгледа ...
Среќа за оние кои успеале да ја носат својата љубов низ многу години, и покрај секојдневните проблеми и животните искушенија. Но, за жал, често бракот не носи среќни плодови. Потоа еден од брачните другари размислува за прекин на односите. Родителите се особено загрижени за разводот: тие не сакаат промени, но желбите на нивната сопруга ...

Психологија

Во современиот свет е многу тешко да се остане мирен и балансиран, за да се потисне анксиозноста и стресот. Не е случајно, бидејќи ритамот на животот на современиот човек е толку брз што еден организам понекогаш бара одмор од минута.

Како да се задржите во вашите раце, да одржувате внатрешна хармонија, како да одговорите правилно на стресна ситуација, како да не се изгубите во лудиот ритам на животот? Овој дел содржи статии кои ќе ви помогнат да го разберете ова.

Постојат неколку начини да ви помогнеме да се релаксирате, да ја обновите вашата внатрешна сила и едноставно да се смирите. Овој дел содржи статии за тоа како да се опуштите во вашиот дом и како да се борите против стресот.