За жените кои внимателно ги следат најновите модни трендови, доаѓањето на пролетта го означува почетокот на новата сезона во модата. Во текот на овој период, главниот елемент на пролетната гардероба е јакната на деми-сезона. Дизајнерите од целиот свет напорно работеа за креирање на нови колекции од пролетта 2015 година, благодарение на кои модерен стилски и удобен ...