Клеј производи се многу популарни во денешно време. Ова се должи на фактот дека тоа е многу еластично, може да симулира други видови на материјали и од него можете да направите речиси сè: костим накит, кукли, цвеќиња, новогодишни Сербси. Самиот процес е фасцинантен и воодушевувачки, а резултатот не може, но ве молам, бидејќи во ...