Предупредување : Невалиден аргумент предвиден за foreach () во /home/vidpo109/domains/viiva.pw/public_html/wp-content/plugins/ad-inserter/ad-inserter.php on line 4255
Женско списание Наталка

viiva.pw

Расположението е емоционална состојба на човекот кој го одредува тонот и квалитетот на нејзиниот живот. Клучниот збор тука е "квалитет". Се разбира, секој човек сака да се чувствува среќен, но не секој се чувствува. И тоа не зависи од условите на живот, статус, присуство на личен живот или отсуство на проблеми. Сè може да биде ...
Невообичаени болки во екстремитетите и абдоминалната област за време на лежиштето на бебето - возачот мора секогаш да го пријави ова кај лекарот. Сепак, важно е да не се паникува, бидејќи во огромното мнозинство на случаи тоа е варијанта на нормата. Премногу промени во телото за време на бременоста, а со тоа и чудни чувства, ...
Повеќето жени придаваат големо значење на нивната шминка и не дозволуваат да си го напуштат домот без козметика на нивните лица. Но убаво е да се наслика - тоа е вистинска уметност, која во никој случај не е моќ на сите. Во сè што треба да ја знаете мерката. Ако козметиката е премногу мала, тогаш лицето не е јасно, и кога ...
Темата на љубовта е многу специфична. Женската љубов има свои особености. Секој сонува за принц речиси од градинка. Може да се каже дека жените се заљубуваат во љубовта. Стрелката на Амур може сосема неочекувано да се израмни. Не е секогаш можно да бидете подготвени за ова. Ситуациите се различни. Љубовта доаѓа од првиот ...
Црвени очи во утринските часови по сон е феномен со кој, можеби, сите барем еднаш во својот живот, но се соочиле. Оваа патологија се јавува како резултат на проширувањето на крвните садови на окото. Покрај тоа, црвенилото не секогаш вели за некоја болест, така што често може да се ослободите од неа веднаш од вашиот дом. Ако ...
Професијата на наставникот секогаш привлекува. Желбата да се помогне во развојот, образованието и давање на луѓето нови знаења заслужува почит. Но, како да станете учител без педагошко образование? И како да ги подобрат своите вештини, да станат вистински ментор и помошник? За да го направите ова, за жал, една желба не е доволна. Недостаток на специјално образование Првиот момент со кој ...
Луѓето сонуваат за успешен и просперитетен живот, тие се обидуваат да сторат сé за да го добијат тоа. Но, далеку од секој е во состојба да се справи со тешкотиите на оваа возбудлива, но ликвидација пат. И на прво место се чини дека е слаб човек. Во ова лице нема сила на волја. Како се случува? Дали е можно ...
Секоја жена во светот мора да ја исполни својата главна цел во животот - да роди дете. Но, не секогаш почетокот на бременоста станува радосен и долгоочекуван момент. Често се случува кога првата бременост не е закажана, не е навремена, девојката е многу млада, а потоа прашањето остро за неа ...
За жените кои го чекаат првото дете, бременоста - држава полна со посебни, непознати за оваа сензација. Секоја бремена мајка во исто време ги чека првите пропусти и се плаши од нив, затоа е неопходно да се има точна слика за тоа како се чувствуваат пермеатите и како да не се збуни со лажни. Се бори и нивните видови ...
Во нашата луда доба на луда брзина, луѓето се среќаваат, луѓето се заљубуваат, но не се омажат, претпочитајќи да ја задржат својата слобода. Еден ден не беше прифатено да се направи брачни односи и, според тоа, да се планира раѓањето на децата. Младите сакаат да живеат без да се оптоваруваат со грижи. Покрај тоа, има толку многу можности да се заштитат од зачнувањето. Но ...

Женско списание "Наталка"

Електронското списание "Наталка" - создадено за прекрасни дами кои сакаат да бидат успешни во сите сфери на животот и секогаш да остануваат исти. Но, всушност, денес да се биде успешна девојка, вие се согласувате, задачата не е лесна: секогаш е неопходно да изгледате убаво, да останете интересно, да бидете поддршка за семејството, да издејствувате хармонија и женственост.

"Наталка" ќе стане ваш главен помошник на патот кон женската среќа! Поради широката перспектива на списанието, сигурно ќе има многу корисни информации за вас, било да е тоа убавина, спорт и здравје, развој на децата, удобност на домот и рецепти кои секогаш се земаат со голема треска, со чекор по чекор илустрации - што во голема мера го поедноставува процесот. готвење

Сите информации во списанието се релевантни, бидејќи статиите на сајтот постојано се ажурираат. Покрај тоа, Наталка ги третира своите читатели со посебна почит - бидејќи оставајќи коментари и препораки, вие ги поддржувате другите жени кои се стремат кон совршеност со вас!

Додатоци